27/4/11

Per el dia d'Internet ens sumen a la campanya temps de PuntTIC

Com apareix aquesta celebració?

La celebració del Dia d'Internet sorgeix per iniciativa de l'Associació d'Usuaris d'Internet (www.aui.es), i la seva primera edició va tenir lloc el 25 d'octubre de 2005. En aquesta data, es van dur a terme més de 400 actes en més de 8.000 llocs de 31 províncies de les 17 comunitats autònomes. Més de 200 entitats públiques i privades van subscriure la Declaració de principis per construir la societat de la informació, en representació de més d'un milió de ciutadans.

Quina campanya?
La Xarxa Punt TIC sempre ha fet una forta aposta per ajudar a les persones en la recerca de feina i en millorar les seves capacitats per tal d'accedir a un lloc de treball. Enguany celebrarem el Dia Mundial d'Internet (17 de maig) amb la campanya Temps de Punt TIC, tot destacant les diferents accions que es porten a terme a la nostra xarxa per fomentar l'ocupació i superar la crisi.Com ens sumen a aquesta campanya?
Des del departament de Desenvolupament i Ocupació de Palau-solità i Plegamans hem creat aquesta pàgina (DESOC), per facilitar la recerca de feina i formació, així com donar informació i recursos per als autònoms, emprenedors i empresaris.


Tant Temps de PuntTIC com DESOC som recursos per a potenciar les possibilitats laborals a través de les TIC, tant des de la perspectiva del treballador (cercadors de feina, promoció d'actituds i aptituds) com des de la perspectiva de l'empeltador (promoció de l'activitat, compra – venta, contacte amb altres professionals i estudis de mercat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario