9/5/13

Fi de la campanya: DÓNA LES TEVES ULLERES!!

 
L'ONGD Palau Solidari inicià a finals de Desembre de 2012, una campanya solidària de recollida d'ulleres a tot el poble, aquest projecte ja arribat a la seva fi amb resultats plenament satisfactoris.

L'objectiu era recollir totes aquelles ulleres graduades o de sol que els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans tenien sense fer servir (per haver-ne canviat la graduació, canviat de model o no usar-les).

Després d'establir tres punts de recollida al poble: Un al Punt TIC (Edifici de Serveis Socials) i dos més gràcies a la desinteressada col·laboració de dues òptiques de la vil·la (Òptica Palau i Òptica Palau Tibau).

El total d'ulleres recollides acceptades després d'un procès de tria i sel·lecció per tal de garantir que es trobaven en bones condicions, i eren aptes per a fer-les arribar a d'altres persones que encara en poden treure profit a estat de:

66 Ulleres de Sol*
182 Ulleres graduades*

Totes les ulleres viatjaran el proper estiu a la seu que l'ONGD Palau Solidari té a la regió d'Oxapampa (Perú), per a la seva distribució entre els habitants d'aquella regió on hi ha dificultats per accedir a centres òptics o de salut visual on poder corregir i prevenir els problemes de visió que sovint pateixen els habitants d'aquella zona muntanyosa.

Als diferents projectes que Palau Solidari porta anys desenvolupant a aquella zona de sud-america, se sumarà gràcies a la solidaritat dels habitants de Palau-solità i Plegamans el repartiment d'ulleres com un element més de suport per a les persones d'aquella regió Peruana.

Des de Palau Solidari, volem agrair a l'Ajuntament del Poble, la ràdio local, la revista  Palau informatiu i a dues òptiques, la seva col·laboració en fer difusió de la campanya a tots els veïns i veïnes de la vil·la i dur a terme així una part molt important del projecte.

Els agraïments més especials i càlids són però, per a totes les persones que han aportat desinteressadament les ulleres i que a més des dels inicis de la campanya també han fet del boca-orella un mitjà important de difusió entre els seus familiars, amics i veïns, multiplicant així l'avast i repercussió d'aquest projecte.

Sens dubte entre tots hem demostrat que amb un simple gest i petites aportacions individuals, és possible fer que la vida de moltes persones d'aquest món siguin una mica millor, la solidaritat és saber donar sense demanar esperar res a canvi, els integrants de Palau Solidari us desitgem el millor i que la vida us somrigui sempre.

*dades a 10/04/2013 

Pere Santamaria i Paloma Valdivia

4 comentarios: