22/5/13

TARRACO VIVA 2013

La proposta cultural per a aquest cap de setmana us convida a viatjar fins a l'antiga època en que l'imperi romà dominava el món occidental i part de l'orient.. esteu preparats?

Us animem a tots i a totes a anar a Tarragona o millor dit "Tarraco" que és el nom romà d'aquesta important ciutat, cada any i per uns dies, la ciutat torna al passat per a recordar aquella època d'esplendor en què va ser considerada com una de les ciutats romanes més importants.

TARRACO VIVA és un festival cultural internacional dedicat i especialitzat en la divulgació històrica d'època romana, on passejant pels seus museus i  racons històrics (com les magnífiques muralles o el circ) podreu caminar entre legionaris, esclaus, vil.latans, senadors, gladiadors, etc. També podeu menjar típic de l'època, escoltar les interessants conferències obertes a tothom i com no, disfrutar dels diferents espectacles de caracterització que ens ajudaran a viatjar al temps fins als orígens de la nostra civilització.


   
Feu un "click" a la imatge superior per anar a la pàgina web del festival i descobrir totes les activitats que han preparat..No hay comentarios:

Publicar un comentario