23/9/13

Inauguració del nou local del Punt TIC

El dia dissabte 14 de setembre es va dur a terme a les 11:00 la inauguració del nou local del Punt TIC de Palau-solità i Plegamans al Centre Cívic. Anteriorment estàvem a l'edifici de Serveis socials.

Aquest nou local es troba al remodelat Centre Cívic, que era l'antic centre ambulatori del poble i que ha estat reformat i adaptat per congregar a les associacions. És un local adaptat i amb més places d'aparcament per a cotxes i bicicletes.

La nostra aula es troba a la primera planta, porta º 11. Ara disposem d'un espai més ampli i amb dos finestrals al carrer. Així com un horari més ampli i flexible per organitzar-nos. El nostre telèfon directe es 673312125.

Tots ens trobem molt contents amb aquest cambis, per això entre els alumnes i les associacions organitzem un petit pica pica per compartir. Comptem amb la presència dels alumnes, els voluntaris, les associacions vinculades i la alcaldeza, Teresa Padrós.

Ella va aprofitar per comentar l'esforç que realitza l'ajuntament dins d'aquest context de crisi, per continuar finançant convenis com aquest, per la importància que té dins de les ofertes formatives i d'oci, que ofereixen el poble per al col · lectiu de persones grans , mestresses de casa i persones amb discapacitat. Així com el suport que brinda a nivell informàtic a algunes associacions cívic i socials.

Estem molt animats i tot i que encara ens calen petites coses, sabem que entre tots ens organitzarem per aconseguir-les.
No hay comentarios:

Publicar un comentario