6/3/14

Punts del carnet de conduir

L'últim divendres de febrer va venir Diego, un dels alumnes del curs bàsic, molt interessat a voler aprendre a buscar la pàgina de la DGT i esbrinar els punts del permís de conduir que tenia.

Entre Esteve i jo ho hem aconseguit. I a continuació A continuació t'explicarem com fer-ho. També pots venir a aula en l'horari lliure i t'ensenyarem com fer-ho en els nostres ordinadors o el el teu.

Passos:

1. Primer anem a la pàgina correcta. Hi ha moltes que no ho són. AQUESTA és la correcta:

https://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/permiso-por-puntos/consulta-de-puntos/


2. És necessari donar-se d'alta, per crear un compte en la DGT i que ens donin una "clave" d'accés. Requisits: tenir correu electrònic.

3. Hem d'anar al nostre correu on rebrem la confirmació de demanda d'alta en el seu servei. En donar-li clic a l'enllaç ens tronaran a enviar un nou correu amb la clau. D'aquesta manera s'asseguren que tu ets l'amo d'aquest correu i que és aquesta el compte de correu que relacionessin amb el teu carnet. Per això solament es fa una vegada.

4. Torna a la pàgina inicial:

 https://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/permiso-por-puntos/consulta-de-puntos/

Dona un clic en "Acceso a Consulta de Puntos". Hi ha dues opcions. Hem triat fer la consulta "SIN CERTIFICADO",  això vol dir que no disposem de certificat digital en el nostre ordinador (aquest tràmit es realitza gratuïtament en el nostre Ayuntament).

En cas que si disposem en l'ordinador de casa de certificat digital, ho triem, l'avantatge és que ens permetrà veure l'històric de les nostres sancions i multes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario