1/2/19

Acollim la primera trobada territorial Punt TIC

Dinamitzadors i dinamitzadores del territori han participat per fomentar la relació i col·laboració

Palau-solità i Plegamans ha estat l’escollida per acollir la primera trobada territorial Punt TIC. Diferents dinamitzadors i dinamitzadores del Vallès Oriental i Occidental s’han reunit amb l’objectiu de conèixer-se millor i establir sinergies entre els i les diferents professionals de la xarxa de Punts TIC del llarg de tot el territori català.

A l’acte han assistit Joana Barbany i Freixa, directora general de Societat Digital de la Generalitat i Ricard Faura i Homedes cap del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital. Ha començat amb una ronda de presentacions dels diferents assistents i amb una mostra de l’espai Punt Tic de Palau-solità i Plegamans.

La Regidora d’Acció Social i Igualtat, Luisa Fernández, a remarcat la bona feina que porta fent el Punt TIC de Palau-solità i Plegamans des de fa ja 8 anys per a diferents col·lectius de la població. La trobada ha comptat amb la presentació dels projectes ‘Digital Welcome’ i ‘Wemin’, una visió de com s’integren els projectes europeus a les dinàmiques d’un Punt TIC.


Durant aquest 2019 es realitzaran diverses trobades territorials amb l’objectiu d’aplegar les persones dinamitzadores d’un mateix territori i posar en comú la tasca que realitza cada centre. S’inclouran a més, espais de formació específics com la que ha tingut lloc avui sobre ‘Nous artesans digitals’.

Cap comentari:

Publica un comentari