28/10/19

Les formacions d'aquest trimestre


Hola, heu vist les formacions que estem realitzant aquest trimestre? Hi ha una gran participació i tenim gent interessada en llista d'espera. A continuació us expliquem que fem.


cartell d'alfabètic
En les formacions alfabèTIC està destinada per a aquelles noves usuàries que s'inicien en el món tecnològic, utilitzant l'ordinador com a eina per introduir-nos en la tecnologia de la informació i la comunicació.

Són formacions trimestrals. Actualment tenim dos grups realitzant aquest formació amb una durada d'hora i mitja, dos cops per setmana. On a part de comprendre conceptes bàsics també es realitzen pràctiques senzilles per familiaritzar-nos en el seu ús.

El nostre dinamitzador és en Tomás Morenilla.

cartell càpsules actic
Càpsules ACTIC són formacions que es basen amb el temari de l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Destinada per usuàries que ja tenen adquirides les nocions bàsiques d'alfabèTIC i volen aprofundir més en temes més complexos.

Formacions trimestrals que actualment tenim tres grups realitzant aquesta formació. Dos grups d'una durada d'hora i mitja, dos cops per setmana, i un altre grup d'una durada d'hora i mitja un cop per setmana.

Les nostres dinamitzadores són l'Esther Gibert i en Tomás Morenilla.En Programació i Codi ens iniciem en el màgic món del pensament computacional, la robòtica, la filosofia maker i, evidentment, a la programació i en el codi. Potenciant la nostra part creativa i creadora en vers a la consumidora i compradora.

La formació és trimestral amb una durada d'hora i mitja tots els dimarts. Destinada per a persones adultes que no tenen cap coneixement en la matèria però tenen adquirits els coneixements alfabèTIC.

La nostra dinamitzadora és Esther Gibert.


Tens un Smartphone i no saps tots els avantatges que té? En Introducció als dispositius mòbils coneixerem funcionalitats, apps, recursos i molt més per treure tot el rendiment del teu mòbil.

Formació trimestral, un cop per setmana i d'una hora i mitja de duració. Destinada per aquelles persones que no tenen un bon domini del mòbil.

El nostre dinamitzador és Joan Guimerà.

Cap comentari:

Publica un comentari